John Brown Media - recently purchased by Aegis Dentsu.

The building was developed for sole tenancy and enabled JBM to be the first completed project at The Bower since its development.

We worked closely alongside the In-House Brand Architects, from South Africa, who were appointed on the design for the project. This required careful communication between both companies, in order to ensure the project ran smoothly.

It consists of four floors, with two interconnecting staircases that were put in as part of our scope of work. The space includes a large terrace, along with a 'Waitrose kitchen', in which filming often takes place as part of the ongoing work between JBM and Waitrose. There are also a number of collaborative breakout areas throughout the space to encourage a more flexible working environment. One of the other major focal parts of the office is the large corian reception desk that curves up the stairs and onto the main landing area at the front of the building.

Features Include: Large filming kitchen, two adjoining staircases and collaborative seating environments.

It has been a very unique experience working with the ThirdWay team and I have thoroughly enjoyed my time and company.

I am sure we will carry on working together in the near future.


John Brown Media



View more projects

next
John Brown Media Logo

Client: John Brown Media
Sector: Media
Size: 20,000 sq/ft

Location: Old Street, London

Make an enquiry